Macia Batle - Vi Binissalem Mallorca

 
 


Ubicadas en Santa Maria del Camí. Comercializa vino de la DO Binissalem


    Des de l'any 1865, a Biniali, la familia Macià Batle ha cultivat les seves pròpies vinyes i ha elaborat un vi reconegut per la seva qualitat, emprant les modalitats de raïm tradicionals de Mallorca i, més especialment, de la comarca de Binissalem, bàsicament Manto Negro y Callet pel vi negre i Moll o Premsal pel vi blanc, els quals, amb les seves peculiaritats i amb una acurada el·laboració han estat afalagats des de sempre pels amants del vi de tot el món. A finals de 1996, els descendents de Macià Batle, juntament amb un grup d'entusiastes de l'enologia, ens enfrescaren en la la construcció d'unes bodegues, les Bodegues Macià Batle, les quals dotades de la més moderna tecnologia, permeten l'el·laboració d'un vi de qualitat, potenciant la riquesa i diversitat d'aromes i sabors que té el vi mallorquí.


    Es, en difinitiva, la nostra, una aposta de futur pel vi de Mallorca i molt especialment pel que gaudeix de la Denominaci´d'Orígen Binissalem. Estam convençuts del gran potencial i les possibilitats que, amb un seriós treball d'investigació o millora vitivinicultora, té el vi fet a Mallorca i la qualitat dels vins Macià Batle són la prova de l'acert de la nostra convinció.

Macià Batle Blanc de Blancs - Blanc


Variedad: Prensal Blanc y Chardonnay procedentes de viñedos inscritos en la Denominación de Origen de Binissalem - Mallorca- Color amarillo con reflejos verdosos. Aspecto limpio y brillante. Intenso aroma varietal con destacadas notas de frutas tropicales, melocotón, pomelo, manzana e hinojo. Aroma en boca intenso, untuoso, fresco y equilibrado.

Macià Batle Crianza - Negre


Variedad Manto Negro, Callet y Cabernet Sauvignon procedentes de una selección de viñedos de más de 25 años de la Denominación de Origen de Binissalem. Recogida de uva manual y selección de racimos con granos más pequeños. Color rojo cereza intenso con reflejos color teja. Aspecto brillante. Lágrima muy marcada. Aromas a frutas rojas maduras y especias como el clavo o la pimienta. Aromas balsámicos, vainilla. Una ligera oxigenación en la copa aumenta la complejidad del aroma, destacando agradables notas torrefactas. En boca es potente, sabroso, y de aroma intenso. Taninos suaves bien integrados con la madera mejorando la suavidad en boca tras algunos meses de botella. 

Bodegas Macià Batle - Vins de Mallorca Binissalem